Cum cumpar

Cumpararea produselor din magazinul nostru o puteti face online pe site, telefonic, sau de pe paginile noastre de Facebook si Instagram. Nu exista valoare minima pentru o comanda.

1. Comanda online pe site
Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit fie prin utilizarea meniului din partea de sus a paginii ce contine categoriile de produse, sau prin folosirea campului de cautare. In momentul in care ati apasat ‘Adauga in cos’ va fi automat transferat in cosul de cumparaturi. 

Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului  si parcurgerea paginii de comanda. In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele:

  • Datele comenzii: Nume si prenume, adresa, numar de telefon. 
  • Metoda de plata: alegeti modalitatea in care veti plati comanda (numerar/transfer bancar /Revolut).
  • Metoda de livrare

Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact. 

2. Comanda telefonica
Telefonand la 0745048387 va vom prelua comanda.

3. Comanda prin mesaj pe Facebook sau Instagram

  • Datele dvs : Nume si prenume, adresa,numar de telefon.
  • Enumerati produsele dorite: Denumirea produsului, sau link-ul produsului, detaliile cu care va doriti sa fie personalizate produsele alese, orice alta precizare pe care o considerati necesara pentru ca noi sa realizam produsul dupa preferintele dvs. 
  • Metoda de livrare

Plata poate fi efectuată NUMERAR/ CASH (la curier, la primirea coletului) sau prin TRANSFER BANCAR (in baza facturii ce se va emite).